USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині рятувальники відкачали воду з 20 підтоплених будівель

26 Червня 2020 12:16
За минулу добу рятувальники відкачали понад 4,5 тисячі кубометрів дощової води з приватних господарств та житлових будівель волинян.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

Зокрема, працівники 23-го Державного пожежно-рятувального поста відкачали 300 кубічних метрів води з підтопленої господарської споруди у селі Ветли Любешівського району.

Працввники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини відпомпували 2900 кубометрів води з 4-х житлових будинків у селах Раків Ліс та Теклино Камінь-Каширського району.

Читати ще: Затопило городи, будинки та урожай: у районі на Волині збитки через рясні дощі

У смт Ратно рятувальники звільнили від води підтоплений житловий будинок та присадибну ділянку, а в Любомлі – 4 житлових будинки.

У смт Шацьку рятувальники відпомпували понад 1100 кубометрів води з 8 житлових будинків та 7 господарських споруд.

Загалом за минулу добу рятувальники відкачали 4620 кубічних метрів води, залучено 10 одиниць основної техніки, 4 мотопомпи, працювали 38 рятувальників.

Ситуація контрольована, загрози населенню немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus