USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Битва лицарів, KARNA та «Восьмий колір» від Мотор’Ролли: перший день «Княжого». Фоторепортаж

22 Серпня 2021 10:52
Учора у Володимирі-Волинському відгримів перший день фестивалю «Княжий», який подарував чимало емоцій та вражень.

Стартував фест в обідню пору, коли вулицями Володимира-Волинського пройшла святкова хода, яка закликала містян та гостей міста завітати на «Княжий».

Вже на території фесту лицарі в обладунках демонстрували свою витривалість та силу, б’ючи один одного залізними мечами.
Тим часом у парку відбувалися гутірки, де в перший день фесту були дослідниця історії Роксолани Олександра Шутко, керівник туристичного клубу ANTAR, фахівець з пішохідного туризму Тарас Сиротюк, лірник Андрій Ляшук та автор книги «Карателі» Влад Якушев.
Читати ще: Запальна музика, гутірки та нічна ватра: що пропонує фестиваль «Княжий». Програма

Але найбільше драйву гостям фесту подарувала музична сцена. Тут спершу з’явилися молоді рокери Johnny Rides, які виконували свої англомовні пісні та кавери на відомі хіти.
Далі на сцену вийшов хмельницький гурт Katana, який роздав міцного року, і саме під пісні цієї банди фестивальники розпочали слем.
Продовжив жарити важкий рок гурт з Нововолинська Цвях, який ще більше завів місцеву публіку.
А прикарпатську банду KARNA фестивальники кілька разів закликали на сцену, і вона не розчарувала. Гуцул-металісти зіграли свої нові треки, але не забули і про старі. Фанати утворили аркан та відривалися протягом всього виступу. А під час треку «Паті на Прикарпатті» на сцену вийшли чи не усі діти на фестивалі.
Відійшов від важкої теми гурт Мотор’Ролла, який грав не такий важкий рок, як його попередні колеги. Однак це не завадило відомим рокерам все одно стати чи не найкращим гуртом вечора, адже чи не усі пісні фестивальники співали на пам'ять. А найбільше очікували легендарний трек «Восьмий колір».
Уже сьогодні гостей «Княжого» очікує другий фінальний день фесту, хедлайнером якого стане Alyona Alyona, а тим часом Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує фоторепортаж першого дня фестивалю.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus