USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Військовослужбовцям пропонують безплатну риболовлю

26 Березня 2015 18:29
Рибалки Волині пропонують учасникам АТО реабілітацію з вудкою в руках. Кажуть, що для воїнів домовляються за безплатну риболовлю на платних ставках.

Про це йшлося під час круглого столу на тему: «Соціальна адаптація демобілізованих бійців АТО та військовослужбовців», який відбувся сьогодні, 26-го березня, в Луцьку в конференц-залі готелю «Україна».

Віце-президент федерації риболовного спорту у Волинській області В’ячеслав Теліцин розповідає, що долучитися до курсів риболовницької терапії уже знайшлися охочі.

«Ми пропонуємо терапію риболовлею для учасників АТО. От, сидячи на світанку із вудочкою у руках, нашим воїнам вдасться відпочити, релаксувати й відволіктися від поганих думок і спогадів. Це їм дуже потрібно, тому наша федерація вирішила допомогти бійцям організувавши безоплатну риболовлю. Ми провели вже таких 5 зустрічей із власниками водойм, нам пішли назустріч. Люди розуміють, що потрібна допомога тим, хто повертається з війни й проявляють свій патріотизм – допомагають ближнім», - пояснює В’ячеслав Теліцин.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЬ: ЯК ДОПОМОГТИ ВІЙСЬКОВОМУ ТА ЙОГО СІМ'Ї РЕАБІЛІТУВАТИСЯ

Зауважимо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині готують платформу для працевлаштування АТОшників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
спс Показати IP 26 Березня 2015 18:56
А что по этому поводу думает директор ликеро-водочного завода?
Вася Ложкин до спс Показати IP 26 Березня 2015 20:17
- Завтра едем на пленер, возьмем с собой палитру. -Не. по литру будет мало - возьмем по две!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus