USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині розпочинається монетизація субсидій

19 Червня 2017 19:40
На Волині розпочинається монетизація житлових субсидій, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Відтак, до 1 вересня 2017 року за списками підприємств-надавачів послуг ПАТ “Волиньобленерго” та ПАТ “Волиньгаз”, буде проведено повернення частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання, що в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 1 травня нового опалювального сезону) 100 куб. метрів природного газу та 150 квт*г електричної енергії (в разі використання природного газу або електропостачання для індивідуального опалення).

Громадян, які є заявниками-отримувачами житлової субсидії, запрошуватимуть до громадської приймальні департаменту чи його філій. З собою потрібно мати заяву, паспорт, ідентифікаційний номер та відкритий банківський рахунок на соціальні виплати для проведення монетизації визначеної суми субсидії.

В разі необхідності монетизація визначеної суми субсидій може бути повернена через відділення поштового зв’язку ПАТ "Укрпошта".

Для отримання більш детальної інформації з даного питання громадяни можуть звертатись до громадської приймальні департаменту за адресою: пр-т Волі, 4а, каб.109 або до філій департаменту за адресами: вул. Бенделіані,7 та пр-т Соборності, 18.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 19 Червня 2017 20:05
Вже вундеркінди награлися субсидіями (8,5 мільярдів боргу заявив Зубко), тепер переходим до профана.... "монетизації". "Мало тобі буде я ще нарісую.."(с)Попандопало "весілля в Малинівці" Ще й газ з 1 липня на 25% "більше монетизувався"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus