USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розселили понад 6000 переселенців, сьогодні приїдуть ще 400 людей з Волновахи

6 Березня 2022 12:07
У зверненні 6 березня об 11:00 голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко інформував, що ніч на Волині минула тихо, однак наголосив, що на війні – без вихідних.

На кордоні в межах Волинської області все спокійно, спроб порушити кордон не було.

Понад шість тисяч внутрішніх переселенців розселено на території області. Сьогодні також очікують 400 людей із Волновахи та прилеглих територій, яким вдалося виїхати.

Волонтери та офіційні служби разом працюють над забезпеченням цивільних і військових на Волині та поза її межами.

«Область живе, працює, допомагає. Однак закликаю волинян не ставати безпечними. Війна триває і ми всі напоготові. Разом до перемоги», – наголосив Юрій Погуляйко.
Як повідомляли, 5 березня Волинь відправила на Житомирщину та Київщину три багатотонні вантажі гуманітарної допомоги (продовольство, одяг, взуття, предмети гігієни та першої необхідності). Серед гуманітарної допомоги – також і медичні засоби (перев’язувальний матеріал, знеболювальні та кровоспинні препарати, ліки для дітей, антисептики, шприци, медичні рукавиці, розчини для ін’єкцій).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus