USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині розшукали зниклого 15-річного ліцеїста

24 Квітня 2017 18:16
Відносно хлопця жодних протиправних дій не скоєно. Нині юнак перебуває в притулку для дітей у Рожищі.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, працівники Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області розшукували 15-річного ліцеїста Богдан Парчевський, який 18 квітня пішов із Волинського обласного ліцею з посиленою військовою та фізичною підготовкою й не повернувся.

Як повідомлялося раніше, 15-річний хлопець не з’явився на навчання після пасхальних свят. На Великдень хлопець їздив із товаришем до його рідні у Львівську область. Проте звідти разом на навчання в Волинський обласний ліцей з посиленою військовою та фізичною підготовкою не повернулися: Богдан сказав, що поїде додому в Київ. Бабуся, яка є офіційною опікункою хлопця, не дочекалася його і подала заяву в поліцію.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, додаткова відмітка «безвісти зниклий».

«Насправді хлопець після свят уже не повернувся на навчання. Чесно кажучи, Богдан – досить специфічний хлопець, тяжко переносить вимоги, які ми ставимо у навчанні й вихованні, за ним потрібен неабиякий контроль. Навчається у нас менше року – зараз на першому курсі, але вже був прецедент, коли не з’являвся на навчання», – прокоментував ситуацію начальник військового ліцею Павло Боснюк.

Проведеними заходами поліцейські встановили місце перебування юнака. Хлопець перебував у своїх знайомих у місті Броди Львівської області, куди він поїхав на Великдень.

Відносно розшукуваного жодних протиправних дій не скоєно. Нині хлопець знаходиться у притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації у Рожищі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus