USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині СБУ викрила ворожого агента зі «сплячого резерву» ФСБ

8 Березня 2022 16:31
У Волинській області контррозвідка СБУ запобігла диверсії та викрила ворожого агента зі «сплячого резерву» ФСБ, який намагався вступити у ряди місцевої Територіальної оборони.

Про це повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

Як встановила СБУ, у минулому ворожий агент, затриманий у Волинській області, проходив службу у спецпідрозділі «Беркут» та був охоронцем одного з українських високопосадовців. Після початку російської агресії у 2014 році він втік до РФ.

Уже на початку 2022 року куратори з ФСБ дали зраднику вказівку повернутися в Україну.

Контррозвідники СБУ вчасно зупинили ворога та не допустили диверсій серед захисників. У нього вилучили автомати, рушницю, пістолет та набої.

Наразі російському агенту повідомлено про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу. Його взято під варту.
Нагадаємо, в Києві працівники Служби безпеки України затримали двох братів-пропагандистів, які мають проросійські та пробілоруські погляди. СБУ має дані, що свідчать про їхню тісну співпрацю зі спецслужбами РФ та РБ. Затримані – луцькі брати Олександр і Михайло Кононовичі.

Читати ще: Музикант, любитель літаків та СРСР: що відомо про лучанина, який здав під обстріл луцький аеродром

Як ми писали раніше, днями СБУ затримала лучанина Іллю Сметаніна. Він зізнався, що в ніч нападу на Луцький військовий аеродром передавав дані спецслужбам Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інформатор Показати IP 8 Березня 2022 16:58
Рекомендую СБУ ще до цього персонажа придивитися, з його постами і висловлюваннями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus