USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині селяни воюють з газовиками

28 Листопада 2021 11:19
У селі Ліски Володимир-Волинського району люди вийшли проти газовиків, які надумали серед опалювального сезону вимкнути тепло, щоб провести редизайн і понизити у трубопроводах тиск газу.

Газовики запевняють: діють за погодженою інвестиційною програмою. Але люди кажуть, що не згідні мерзнути в хатах два дні, поки робітники проводитимуть роботи. Представники «Волиньгазу» вкотре подалися на переговори з селянами – пробували їх переконувати у тому, що то ж для їхнього блага. Однак конструктивну не вийшло, повідомляє телеканал «Аверс».

Люди кажуть: словам, не підтвердженим жодними документами, не вірять. Запевняють, що під час цієї зустрічі їм не показали ані інвестиційної програми, ані інших документів, які вони просили. І навідріз відмовляються перенести ці роботи на період закінчення опалювального сезону.
Більше того, за словами селян, їх уже попередили, що будуть ходити господарствами і перевіряти редуктори, так би мовити, на справність. Тому місцеві кажуть: готові навіть чергувати на газорозподільчому пункті, аби не допустити туди газовиків.

«Ми запитали про їхні ліцензії, вони нам їх не надали. Питали про державну частку в їхній компанії – вони так само нам нічого не можуть сказати. І працювати з такими людьми небезпечно, бо ми потім не зможемо знайти крайнього, – каже жителька села Людмила. – Їм не важлива техніка безпеки, ніхто не зважає на те, чого хочуть люди. Про добробут людей АТ «Волиньгаз» не дбає в жодному разі – вони дбають про свій дохід фінансовий, як вибити з нас якомога більше грошей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
оце так Показати IP 28 Листопада 2021 12:13
Почалось, баригам пора показати місце. на жаль люди мусять фізично відстоювати свої права, бо правової держави у нас нема((
Дядько Показати IP 28 Листопада 2021 13:13
Куди вже зменшувати тиск того *газу*, який колись горів голубим вогником, а зараз кіптить і смердить газоліном, чи ще чорт знає чим. Ще й рахунки приносять з із стелі взятими сумами. Є лічильник, я спалив скількись кубів, зняв показники, порахував, заплатив, контролер прийшов, перевірив. А то пишуть *рекомендована сума*..... Я сам знаю, скільки маю заплатити, здирники!
Філарет Показати IP 28 Листопада 2021 13:39
На жаль, це так. Звичайно, приїхали рядові аиконавці,керівники і власники ховаються, але щось робити потрібно. Знахабніли геть. Гади!
Добродій Показати IP 28 Листопада 2021 14:43
Волиньгаз це сама корумпована структура,там беруть хабарі всі і за все ,без хабара туда не йдіть .
Я Показати IP 28 Листопада 2021 15:05
Перевірити всіх працівників горгаза за незаконну врізку в систему газопостачання в будинку поза лічильником, результати будуть100. %

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus