USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині КІА «Церато» та «Жигулі» зіткнулися лоб-в-лоб

24 Травня 2014 12:19
Між селом Скобелка Горохівського району і райцентром сталася доржньо-транспортна пригода 23 травня, якої могло б зовсім не бути, інформує «Волинська газета».

Отже, група робітників-дорожників розпочала ремонт покриття половини моста через невеличку річечку. Однак про організацію дорожнього руху на цій ділянці автошляху ніхто не подбав. В усякому випадку, регулювання руху автотранспорту в обидва боки не здійснювалося ні в ручному, ні в автоматичному режимах. Як і не були виставлені дорожні знаки щодо пріоритетного руху автотранспортних засобів.

Як стає зрозумілим, і співробітників ДАІ в цьому місці не було також. Тому питання, коли тут виникне ДТП, було лише питанням часу. «Момент істини» настав приблизно о 17.00, коли рух до райцентру та в зворотньому напрямку значно пожвавився. З багатьох машин лише КІА «Церато» та «Жигулі» ніяк не могли визначити, яка з них має їхати першою.
У результаті – зіткнення лоб-в-лоб і – багатокілометрова черга з обох боків ДТП, що утворилася внаслідок необхідних у таких випадках дій співробітників місцевої ДАІ. Загалом цей випадок може бути характерним для всієї Волині. Пора вже домогтися не тільки якісного ремонту автодоріг, але й забезпечити, як кажуть міліціонери, безпеку дорожнього руху в точках підвищеної аварійності. Й коли немає грошей на переносні світлофори, то хоча б елементарні металеві дорожні знаки мають бути в обов’язковому порядку! А щоби це усвідомити, то не потрібні поради ні Верховної Ради Украни, ні Адміністарції Президента, ні облдержадміністарції, ні обласної ради, і ні Горохівської райдержадміністрації та райради. Просто треба все робити так, як треба, а не через... міст біля Скобелки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Травня 2014 05:46
автор мабуть з неба прилетів,і не побачив з обох сторін до мрсту виставленні знаки..волинські журналісти.....більше нема що сказати
Анонім Показати IP 25 Травня 2014 05:49
,,,,Просто треба все робити так, як треба, а не через...,,,, проаналізувати а потім займатись ПИСАНИНОЮ.... шановний АВТОРЕ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus