USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським шахтарям частково погасили борги

14 Серпня 2015 12:29
Волинським шахтарям частково погасили борги по зарплаті та перерахували кошти на добудову шахти. Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

Минулого тижня волинські шахтарі отримали черговий транш у розмірі 25 мільйонів гривень із запланованих 200-т, закладених у Державному бюджеті цього року на добудову шахти № 10 «Нововолинської».

На погашення заборгованості й виплату заробітної плати спрямовали близько двох мільйонів гривень. Відтак, шахтарські борги зменшилися, позаяк із гірниками розрахувалися до червня включно. Рештою коштів розрахувалися із субпідрядниками за виконані роботи та, відповідно, продовжили будівництво копальні.

Окрім цього, 9 мільйонів 14 тисяч 900 гривень надійшло на виплату заробітної плати гірникам шахти №1 «Нововолинська».

Нагадаємо, Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що гірники Нововолинської шахти №1 почали страйкувати через заборгованість по зарплаті.

Також відкрито асигнування у сумі 281 тисячі 445 гривень для шахти № 5.

Окрім того, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик погодив признчення Федора Богдана на посаду генерального директора Державного підприємства “Волиньвугілля” як такого, котрий успішно пройшов конкурсний відбір, із наступним укладенням контракту в установленому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 14 Серпня 2015 12:50
Від нас з панею Наталкою Семенівною та усіх гірників Волині-міському голові Віктору Борисовичу Сапожнікову низький доземний уклін та наша щира красна подяка за турботу про долю шахтарів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus