USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські шахтарі готуються до страйку через борги по зарплаті

1 Жовтня 2015 00:15
Гірники шахти «Нововолинська» № 1 страйкуватимуть через борги по заробітній платі. Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Як повідомив голова первинного осередку НПГУ Анатолій Мухомеджанов, зараз працівники копальні готуються до акції протесту під Адміністрацією Президента. Впродовж трьох місяців гірникам шахти «Нововолинська» № 1 не виплачують зарплату.

Якщо гірникам не виплатять заборгованого до 1 жовтня, то наступного дня, тобто 2 жовтня, вони припинять роботу. Спочатку проведуть збори на підприємстві, а потім мітинг перед Нововолинською міською радою. Далі планують перекрити автошлях Ковель-Львів і зустрітися з головою Волинської облдержадміністрації та вручити йому свої вимоги.

Одночасно група шахтарів поїде у Київ на акцію голодування перед Адміністрацією Президента. Про свої наміри гірники повідомили міську та обласну владу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
777999 Показати IP 1 Жовтня 2015 01:40
Клоуни а не шахтарі... Здорові мужикі ще голодовку обявіть... Скільки вас там є тисяча дві? Пішли бандою дали пі...ди меру і так дальше кого зловили... У вас же взривчатки там нємєрєно... Ну а якщо ви як баби виєте дайте гроші просите ТАК ВАС ПОІМЄТЬ ПРОСТО НЕОБХІДНО В ВОСПІТАТЄЛЬНИХ ЦЕЛЯХ...
Анатоль_ Показати IP 1 Жовтня 2015 10:33
Ще хочуть дорогу перекривати, а то вже пряме порушення закону. Стаття! Хай собі там протестують, але що б людям незручностей не створювали!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 1 Жовтня 2015 12:12
А чому ти не п...л подібне, коли ПС с татарським олігархатом так само блокував шляхи в Крим, тим самим лишаючи кусеня хліба сільчан Херсонської та Микалаєвської областей?
Комісар Показати IP 1 Жовтня 2015 12:04
Чоловіки здорові пора призивати
Штефан,Луцьк до Комісар Показати IP 1 Жовтня 2015 12:59
Від них користі у війську не буде, хіба що побухати та покурити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus