USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині ще одна парафія перейшла у ПЦУ

24 Травня 2022 10:57
Парафія села Купичів Ковельського району приєдналася до Православної церкви України.

Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинської єпархії у Фейсбуці.

23 травня 2022 року з благословення Преосвященного єпископа Матфея секретар єпархіального управління прот. Юрій Зінчук зустрівся з парафіянами Свято-Преображенського храму села Купичів Ковельського району, які під час зборів прийняли рішення про перехід з московського патріархату у Православну Церкву України.

Під час зустрічі було написано прохання на ім’я Преосвященного єпископа Матфея, щоб прийняти їх у клір Володимир-Волинської єпархії Православної церкви України.

Архієрей задовільнив їх прохання.

Як ми писали, церковні громади архістратига Михаїла м. Рожище, Івана Золотоустого с. Немир Рожищанського деканату, Димитрія Солунського с. Нова Руда Маневицького деканату і архістратига Михаїла с. Білосток Луцького районного деканату вирішили перейти у ПЦУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus