USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині сільській школі подарували дошки та оргтехніку

4 Січня 2019 07:20
Презентація освітнього проекту Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» відбулася у селі Маньків Локачинського раону напередодні нового року.

Школа села Маньків використовує вживане шкільне устаткування, відтак, умови навчання потребували покращення. Проблемою для школи було придбання нових дошок у класи та необхідної оргтехніки. Старі класні дошки, які служать школярам вже багато років, непридатні для занять., повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» одним із пріоритетів своєї діяльності вважає створення належних умов для навчання школярів Волині, особливо у сільських школах, у глибинці нашого краю, - розповідає представник Фонду Оксана Дмитрук. - Варто відзначити, що реалізація даного освітнього проекту відбулася на умовах співфінасування. Діти, навіть у найвіддаленіших селах від обласного та районного центрів, повинні мати сприятливі умови для навчання. На жаль, держава сьогодні не звертає належної уваги на освітню галузь і майже не забезпечує навчальні заклади, особливо в глибинці, необхідним обладнанням».

До слова, візит гостей став справжньою приємною несподіванкою до нового року. Школярі, педагоги, присутні батьки переконалися, що мрії мають властивість здійснюватися.

«Навчальний процес у школі тепер стане новим. Діти краще сприйматимуть навчальний матеріал із нових дошок, - каже завуч місцевої школи Людмила Демидюк. - Умови навчання потребують покращення. Проблемою для школи було придбання нового інвентарю у класи та необхідної оргтехніки. Ми дуже щасливі, що сьогодні реалізувався наш проект. Щиро вдячні Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за цю чудову можливість здійснити спільну мрію батьків та школярів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus