USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині склали 20% від усіх протоколів в Україні щодо браконьєрства

30 Січня 2018 14:13
Левову частку протоколів щодо порушень правил полювання на Волині скали працівники ВОУЛМГ і лише невелику частину – представники УТМР.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 30 січня.

Як повідомив начальник відділу лісового господарства Волинського ОУЛМГ Борис Бабеляс, протягом минулого року єгерська служба ВОУЛМГ разом з державною лісовою охороною склала загалом 344 протоколи про порушення правил полювання. Це – одна п’ята від усієї кількості протоколів, складених в усіх областях України. Ще 35 протоколів склало Українське товариство мисливців та рибалок. З початку року в області вже склали 44 протоколи, з них 43 склали працівники управління і лише один – УТМР.


Своєю чергою, голова комісії Василь Столяр закликав керівника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Дмитра Новохатського не укладати договорів з УТМР. На заходи щодо охорони тваринного світу і боротьби з браконьєрством управління використало у 2017 році 80 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 30 Січня 2018 14:25
а хто такий Столяр???? ехо минулого......
1 Показати IP 30 Січня 2018 14:28
Та постріляємо всю дичину що осталась. А ще всі дуби повирізаємо. Да і рибу сітями перетягаємо... А потім скажемо, держава погана!!!Держава!!! P.s. А ще перевернемо все Поліся догори дригом, бо ж бурштин ... І знову держава погана, то не ми, то все держава !!!
браконьєр Показати IP 30 Січня 2018 16:29
Молодці. Чим більше паперів, тим краще люди працюють. Головне - макулатура, і щоб підшивалась. Це речовий доказ успішної роботи.
Ха Показати IP 30 Січня 2018 17:23
Чим більше бумаги тим чистіша дупа - правило українського бюрократизму
Мисливець Показати IP 30 Січня 2018 18:36
В цей сезон полювання збільшилось рейдових бригад як від УТМРа, та екологів, особисто менеперевіряли 3 рази, бажано щоб співпрацювали всіма відомствами разом, браконьєрам встановити великі штрафи, та анульовувати дозволи на користування зброєю і буде результат ще кращий.
Мисливець законний Показати IP 30 Січня 2018 22:59
А за які правопорушення складали протоколи, не інформують. А дійсних браконьєрів, які полюють вночі, добувають тварин забороненими способами в заборонений час дуже мало впіймали. Навіть скільки загинуло людей вночі від браконьєрів, що не змогли них впіймати чи попередити. Просто складають смішні протоколи на мислиців, а кажоть що вони браконьєри. Мисливці від них не тікають, от і підводять собі статистику... Ганьба...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus