USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині – смертельна ДТП за участю велосипедиста

13 Червня 2016 09:19
Автомобіль ВАЗ скоїв наїзд на велосипедиста. Подія трапилася 12 червня близько 18 години на трасі Н-22 поблизу селища міського типу Торчин.

Про це йдеться на сторінці патульної поліції.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 64-річний велосипедист помер на місці події.

Зі слів водія ВАЗа, попереду нього їхав автобус, який закрив огляд, і він побачив велосипедиста в останній момент.

Поліцейські встановили, що водій автомобіля 22-річний мешканець обласного центру. Слідчі провели детальний огляд місця події.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Добряк Показати IP 13 Червня 2016 10:56
Нажаль правила руху на дорозі написані кровю . Шановні велолюбителі вам можна їздити метр від бровки і небухать
ще добріший Показати IP 13 Червня 2016 17:42
а ВАЗи взагалі давно відправити під прес щоб не вбивали та не калічили людей
Анонім Показати IP 13 Червня 2016 21:46
Бачила старенького чоловіка, що лежав на боці на узбіччі. Не знала, що насмерть. Їхала як раз в автобусі. Царство йому небесне... Таке може трапитись з кожним з нас. Раптова і нагла смерть. Треба слідкувати за собою, щоб смерть не застала нас у гріху, а під час доброї справи, тим-то і вирішиться наша доля на віки.
V. Показати IP 14 Червня 2016 01:26
Того що п’яний тікав від погоні на BMW X5, та збив велосипедиста осудили на 3 роки умовно і навіть права не забрали. Подивимось, який буде вирок в цьому випадку. Щось мені підказує, що умовним не обійдеться, бо грошей нема. Вліплять по повній.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus