USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині - снігові замети в людський зріст

29 Січня 2014 14:00
На автошляху, який сполучає шість районів Волині, тимчасово перекрили рух транспорту, повідомляє ТСН.Ранок.
Через сніг, сильний вітер та особливості рельєфу на окремих ділянках дороги перемети сягають людського зросту.
Попри те, що працює близько десяти одиниць важкої техніки, менш ніж за годину розчищені ділянки заносить знову. Аби дарма не витрачати сили і ресурси, дорожники запропонували водіям об'їзну схему руху і залишили на чергуванні кілька тягачів на випадок, якщо хтось потрапить у снігову пастку.
Синоптики обіцяють, що через добу снігопади припиняться, але местиме і далі, бо вітер посилиться. Тому водіїв просять без нагальної потреби в дорогу не вирушати.

Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло, що в області був перекритий рух наступними шляхами:
на ділянці від км 114+400 (межа Володимир-Волинського та Іваничівського районів) до км 125+618 (смт Павлівка, виїзд на дорогу Т-03-05) автомобільної дороги державного значення Т-03-02 Піща - Шацьк - Любомль - Володимир-Волинський - Павлівка - Горохів - Берестечко - Козин - / М-06/.

Волинські рятувальники підрозділів УДСНС повідомляють, що звільнили із снігових заметів 47 одиниць автотранспорту, надали допомогу 82 особам, що потрапили у скрутну ситуацію внаслідок снігопадів та сильного вітру.
Майже 6 годин тривали аварійно-рятувальні роботи в місті Нововолинську на вулиці Сокальській, де в «полоні» снігових заметів на слизькій дорозі вранці опинились 3 автобуси та 6 вантажних автомобілів. Рятувальники ДПРЧ-5 надали допомогу водіям по буксируванню їх транспортних засобів на безпечну ділянку дороги.


Поблизу села Литовеж Іваничівського району вчора в результаті обледеніння дорожнього покриття не мали змоги продовжувати рух 6 автобусів, 3 вантажних та 12 легкових автомобілів, в яких знаходилося загалом 30 людей. За допомогою тросу рятувальники ДПРЧ-5 м. Нововолинська на пожежній автоцистерні підвищеної прохідності відбуксирували кожен із цих транспортних засобів, чим надано допомогу 30 особам.

Рятувальники ДПРЧ-18 смт Іваничі поблизу с. Клопочин вивільнили із заметів 9 легкових автомобілів.
Загалом з початку снігопадів рятувальники надали допомогу 162 громадянам, відбуксирувавши 74 одиниці автотранспорту різного типу.
Вже понад 340 населених пунктів по всій Україні залишаються знеструмленими через негоду. Дніпропетровську, Запорізьку, Донецьку та Черкаську області паралізував снігопад. На Закарпатті попереджають про небезпеку сходження снігових лавин та сильну ожеледицю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нормальний Показати IP 29 Січня 2014 14:42
Майданутим дати лопати і хай гребуть, хоча б якась користь буде...
паранормальний до Нормальний Показати IP 29 Січня 2014 14:59
А в дупи вставити березові мітли, хай відразу і позамітають і євро-попи розімнуть.
народній раді Показати IP 29 Січня 2014 17:06
Ви де? Рятуйте країну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus