USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині собака покусав хлопчика

3 Червня 2015 12:35
Малолітнього хлопчика покусав собака. Про це інформує Kowel.com.ua.

Інцидент трапився у Ковелі на вулиці Відродження близько 15 години. Місцевий мешканець вигулював свого пса без намордника та повідка у громадському місці, що є порушенням правил утримання собак. У якийсь момент тварина напала на малолітнього хлопчика, покусавши його.

За фактом завданих тілесних ушкоджень міліція відкрила провадження. Правоохоронці відібрали письмові пояснення, долучили до матеріалів висновок судово-медичної експертизи і направили все це до суду.

Власника собаки визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 154 Кодексу України про адмінправопорушення. Судовою постановою на нього накладено штраф в розмірі 85 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Mik (галицька миша) Показати IP 3 Червня 2015 12:43
Ось "велике" покарання - 85 грн! За вигул собаки з порушенням iснуючих правил, якщо наслiдком став напад собаки на людину, потрiбна виключно кримiнальна вiдповiдальнiсть.
123 до Mik (галицька миша) Показати IP 3 Червня 2015 14:14
Задовбали. Куди дивиться влада. Маю сам маленьку собачку гуляю з поводком і то коли люди йдуть тримаю біля себе хоча собачка лагідна. А то з дворів просто повипускають щоб погуляли, а якщо покусають... ніхто відповідальності не несе. Коли вже українці почнуть поважати один одного та не наражати на небезпеку!!!!!
свідок Показати IP 3 Червня 2015 14:10
А хтось прибере ту стаю собак біля зупинки навпроти Там-Таму? Чекаєте нової надзвичайної ситуації? Велеосипедом там неможливо проїхати особливо у ранці!!!
Мік (галицька миша) до свідок Показати IP 3 Червня 2015 16:27
Вам що ті собаки заважають? Не треба їздити велосипетом, треба їздити на маршрутці, як усі нормальні люди!
Слухайте Показати IP 3 Червня 2015 15:14
в самісінькому центрі , якраз через дорогу навпроти того будинку "крутого" де розміщений "Базилік" з двору час від часу просто на тротуар виходить здоровенна собацюра і агресивно гавкає на перехожих і на машини, це щастя, коли йдучи з роботи помічаєш ту собацюру заздалегідь і завчасно переходиш на протилежний бік вулиці, і завжди з острахом думаєш, що в цей час по тій вулиці завжди йде багато дітей з другої зміни першої школи та з занять в спортивній школі. За два кроки міліція і міська рада і ніхто не бачить, що в них під носом робиться.
Мік (галицька миша) до Слухайте Показати IP 3 Червня 2015 16:28
Не панікуйте, шановний!
Jn до Мік (галицька миша) Показати IP 4 Червня 2015 09:35
Коли та "собачка" тобі не шановний зустрінеться як то кажуть "ві-за-ві" та ще й голосок подасть, то накладеш повні штани, не те що запанікуєш. Якщо звичайно не ти хазяїн тієї звірюки. Вчора вона звичайно без намордника як завжди була "на посту", правда, на щастя, не кидалась з агресією на перехожих, а лежала біля воріт. Впаяти штраф хазяям такого неподобства і якщо не приймуть мір, то собацюру вилучити.
Хантер Показати IP 3 Червня 2015 16:14
Цікаво, а собаку вилучили? Приспали?
в Показати IP 3 Червня 2015 16:30
саме цікаве що коли, що коли звертаєшся до тих людей що гуляють з собакою без повідка і намордника, то в кращому випадку можна почути то "моя собака нормальна, щось не подобається бо боїшся собак то обходь". а в гіршому погрози або фізична агресія. І навіть бабульки які гуляють з собаками (вроді ж якась життєва мудрість має бути) дозволяють собі сказати "як ти сумашедший то на себе одінь намордника". я живу в центрі і якось тиждень спеціально звертав увагу. пару десятків собак з хазяями побачив. в результі (може це мені тоді так співпало), Вулиця Лесі України і прилеглі до неї і парк: 1. лише п'ята частина з повідком, з них половина на повідку і в половини повідок просто в руках. 2. в наморднику жодної собаки
в Показати IP 3 Червня 2015 16:33
про те що коли кажеш міліціонеру - ось з собакою без намордника і повідка підійдіть і оштрафуйте то реакції ноль то взагалі
Mik (галицька миша) Показати IP 4 Червня 2015 07:02
Увага! Я, справжнiй Mik (галицька миша), завжди коментую тiльки пiсля авторизацiї. Клiкнувши курсором на МIЙ нiк, Ви побачите його пiдкресленим. 3 червня 12:43 - це я. Проте, 3 червня 16:27 i 3 червня 16:28 - це не я, це "фейкова" галицька миша.
коля до Mik (галицька миша) Показати IP 4 Червня 2015 09:52
та кому ти треба, справжній чи ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus