USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

На Волині стартувала реєстрація на Всеукраїнський забіг пам’яті загиблих Героїв

14 Серпня 2023 19:15
Сьогодні на Волині стартувала реєстрація на шостий Всеукраїнський забіг у пам'ять про загиблих героїв «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Про це повідомили в департаменті культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

Забіг відбудеться 26 серпня 2023 року, напередодні Дня пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

«Участь у забігу – це можливість для кожного пробігти за тих, хто загинув, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших героїв, об’єднати ветеранів, чинних військовослужбовців, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, територіальної цілісності, вшанування пам’яті героїв», – йдеться у повідомленні.

Щоб взяти участь, до 21 серпня треба зареєструватися на забіг за посиланням.

Після подання заявки учасник отримає на електронну пошту свій номер та прізвище загиблого Захисника чи Захисниці, а також іншу інформацію щодо умов участі в заході.

Зареєстровані учасники мають пробігти дистанцію із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за вільну Україну, та поділитися у соціальних мережах історією про Героя, за якого біжить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українці Показати IP 14 Серпня 2023 21:49
За загиблих воїнів не бігати треба, а треба йти на фронт і мстити ворогу за загиблих ! Біганиною в тилу перемоги не здобудеш !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus