USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Рух заради здоров'я»: у Луцьку – забіг з нагоди Міжнародного дня спорту. Фото

5 Квітня 2024 15:27
У п’ятницю, 5 квітня, в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Рух заради здоров'я» з нагоди Міжнародного дня спорту та Всесвітнього дня здоров'я.

До участі у забігу долучилися депутати Волинської обласної ради та студенти вищих навчальних закладів Луцька.

Перед початком заходу голова Волинської обласної ради Григорій Недопад привітав учасників та зауважив, що передусім такі заходи важливі для здоров'я й фізичного розвитку. Також про важливість занять спортом нагадав директор департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук.
«Спорт – це життя, це рух для здоров'я, який об'єднує, і наш сьогоднішній захід цьому підтвердження, тому я зичу всім вам в подальшому отримувати не лише здоров'я, але пожинати гарні плоди на спортивній арені. Не так давно наш президент Володимир Зеленський зауважив, що спорт – це одна з основ національної оборони, і українці, які живуть спортом, є яскравим підтвердженням цього», – сказав Олександр Хвіщук.
Читати ще: Президент призначив стипендії шістьом волинським спортсменам

До офіційного відкриття забігу також долучилися перший заступник відділення НОК у Волинській області, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», депутат обласної ради Віктор Галан-Влащук, директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Хриплюк, директор Західного центру олімпійської підготовки Олег Вегнер, начальник Волинського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Монахін, ректор приватного вищого навчального закладу “Академія рекреаційних технологій і права” Людмила Стасюк, ректор Луцького національного технічного університету Ірина Вахович, ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, в. о. ректора Волинського медичного інституту Тетяна Пастрик, ректор Луцького педколеджу Петро Бойчук, директор Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права Юліан Теранчук, голова ГО «Центр освіти «Університет третього віку» Оксана Степанюк.
Читати ще: «Місцеві дівчата не дали опустити рук»: історія тренерки-переселенки з Донеччини, яка знайшла прихисток у Любешеві

Розминку для учасників забігу «Рух заради здоров'я» проводили учасники Олімпійських ігор, кубків світу та Європи Іван Банзерук, Ігор Сахарук та Віктор Шумік.
Подолати дистанцію 1 км вдалося кожному, а по завершенню усі учасники заходу отримали сертифікати за активну участь.

Христина КРОТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus