USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині стартували безкоштовні курси англійської мови для дітей Героїв

7 Серпня 2015 11:26
У Ковелі стартував проект з навчання дітей Героїв АТО англійській мові. Про це йдеться в мережі.

"17 ковельських дітей з 10 серпня 10 місяців будуть безкоштовно вивчати англійську на курсах мовної школи EURO FUTURE! Це діти загиблих, поранених, колишніх полонених... Від Ковельського центру допомоги формуванням групи і угодами займалася координатор проекту "ДОПОМОЖИ МАЛЕЧІ, ЯККІЙ ВІЙНА ЛЯГЛА НА ПЛЕЧІ" Савіна Людмила. Планується, що найкращі і настаранніші учні після навчання поїдуть до англомовних країн на відпочинок та навчання", - йдеться у повідомленні.

В приміщенні Центральної Ковельськоі бібліотеки відбулася перша зустріч: були присутні дітки та батьки, благодійниця з Бельгії Ангеліна Балкан, вчителі англійських курсів, волонтери, представники соцзахисту.

"Ми почули чудову і яскраву презентацію навчання від директора курсів Інни Поліщук, захоплюючу розповідь пані Ангеліни про неохідність євроінтеграції наших дітей, про волонтерів з Європи. Низка питань - низка відповідей! Кожна дитина отримала подарунок від польських та фінських діаспорян - вкомплектований шкільний рюкзак та гарний одяг", - пишуть волонтери.

З їх слів, Ангеліна Балкан, партнер з бельгійського боку, яка повністю фінансує цей проект, також розказала, що навчатися будуть лише ті, хто це дійсно хоче - якщо за перші 3 місяці дитина буде пропускати навчання, не виконувати домашніх завдань, не покаже результатів, вона автоматично вибуває з групи.

В рамках проекту дітей чекають захоплюючі єкскурсіі, пікніки, олімпіади, квести, англомовні свята. Англійська школа надала нереальну знижку. На ці кошти вже плануємо додаткові англомовні екскурсії.

Вже в понеділок, 10 серпня, діти починають навчання з американським вчителем!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама Показати IP 7 Серпня 2015 11:30
ковельським діткам дуже пощастило. Хто чув? чи є такі проекти в Луцьку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus