USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині стартує онлайн-акція підтримки військових

8 Квітня 2015 18:14
«Самооборона Волині» розпочала реалізацію нової ініціативи щодо допомоги бійцям української армії. Суть нового проекту полягає у тому, щоб створити можливість для людей, які не мають багато часу, але хочуть допомогти армії. Акція розрахована як і на жителів України, так і на українців за кордоном й солідарних із нашою державою громадян інших держав.

Про початок акції повідомили у прес-службі «Самооборона Волині».

Отже, для всіх охочих допомогти на відстані стартує безстрокова акція «Help ukrainian army online»

.

Суть акції дуже проста: не виходячи з дому, кожен охочий може придбати з будь-якої точки світу необхідну амуніцію із запропонованого переліку та надіслати її на адресу «Самооборони Волині».

Опісля, коли товар надійде, він буде переданий солдатам, а у розділі, присвяченому цій акції, буде розміщений звіт щодо отримання та передачі закуплених товарів.

Організатори акції підготували список необхідної амуніції та речей для солдатів. У списку вже містяться посиланя на ці речі у інтернет-маркетах.

Головне завдання тих, хто хоче допомогти, - це обрати річ, яку спроможні закупити, замовити її на адресу «Самооборони Волині» та оплатити товар.

Для купівлі товарів обрали міжнародний інтернет-магазин www.aliexpress.com, як один із найнадійніших ресурсів: з безпекою оплати та доставки, з помірними цінами та безкоштовною доставкою в Україну. Навіть доставка речей за 1$ обійдеться безкоштовно.

Також можна вибрати аналогічні товари і в інших інтернет-магазинах самостійно.

СПИСОК ТОВАРІВ ТУТ

ІНСТРУКЦІЯ щодо замовлення товарів на www.aliexpress.com ТУТ

Замовивши товар згідно з інструкції: необхідно надіслати лист на адресу [email protected], вказавши, що саме ви придбали той чи інший продукт, вказати дату покупки та трекінговий номер посилки.

Термін доставки посилок, до прикладу, з Китаю в Україну – 2-5 тижні.

Після отримання посилки, надішлють підтвердження про отримання та фото.

Всі отримані товари будуть передані бійцям у різні підрозділи українських збройних сил.

Контакти: +38 050 378 24 99, Павло Савчук

E-mail: [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus