USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

З миру по нитці або Авто для розвідника з Волині

23 Березня 2015 17:20
Автомобіль придбали розвіднику з Горохівщини. Днями машину передадуть на передову. Про це інформує видання Horohiv.com.ua.

Тарас Михайлов з села Журавники нині перебуває на передовій в Луганській області у складі 24 бригади. Саме йому громадські активісти разом з місцевим Правим сектором придбати автомобіль.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині збирають кошти на автівку для бійця. Адже військовий разом з побратимами був змушений позичати авто в інших взводів, щоб виконувати бойові завдання.

Ініціатор збору коштів Сергій Заєць розповів, щомало хто відгукнувся на прохання допомогти. Гроші вдалося зібрати завдяки великим пожертвам кількох людей.

"20 тисяч гривень надав начальник управління АПК Горохівської РДА Микола Панасюк та ще двоє небайдужих людей по 150$. На суму якої не вистачало (600 доларів) довелося взяти кредит", - повідомив Заєць.

Зрештою, автомобіль Опель Монтерей в доброму технічному стані вартістю 2270$ після заміни мастил та резини у найближчі дні відправиться в зону АТО.

"Організовувати допомогу армії стає все важче. Можливо, люди вже втомилися постійно допомагати, можливо зубожіли, а може й збайдужіли і популярно стало вважати, що "це не моя війна". До того ж з'ялося і багато шахраїв, які видають себе за волонтерів і благодійників. Та все ж мусимо зібратися з силами, щоб перемогти ворога", - міркує Сергій Заєць.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus