USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині створили інтерактивну карту для поселення переселенців

10 Січня 2023 12:43
На Волині створила карту місць масових поселень ВПО та вільних місць для поселення на території області.

Карта є інтерактивною, переселенці за її допомогою можуть дізнатися про контактні телефони шелтеру, подивитися, який вигляд має поселення тощо.

Ознайомитися з картою можна за посиланням.

Розробники позначили на карті місця у гуртожитках, готелях, комунальних закладах. Більшість з них є в територіальних громадах, віддалених від Луцька. Соціальні працівники можуть допомогти переселенцям з перевезенням речей у місця для поселень.

Карту створили у благодійному фонду «Рокада», який є виконавчим партнером Управління Верховного комісаріату ООН у справах біженців.

Як зазначили в обласній військовій адміністрації, торік у шелтерах були покращені умови проживання: були завезені побутова техніка, ліжка, текстиль. Станом на 10 січня у шелтерах, якими опікується «Рокада», є близько пів тисячі вільних місць для поселення людей та 47 прихистків.

Карта буде постійно оновлюватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus