USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині судили водія, через якого загинула 24-річна дівчина

4 Вересня 2014 10:33
Вирок суду вислухав винуватець смертельної ДТП, внаслідок якої загинула 24-річна дівчина. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Досудове розслідування встановило, що водій автомобіля, будучи в стані алкогольного сп’яніння, грубо порушив Правила Дорожнього руху України і збив пішохода. Поcтраждала, жителька Києва, рухалась узбіччям дороги у попутному напрямку.

Правоохоронці з’ясували: компанія чоловіків відпочивала на одному з водойм Володимир-Волинського району. 29-річний житель міста, будучи напідпитку, сів за кермо свого автомобіля та разом із товаришем поїхали до спільної знайомої. Жінка нічних гостей до будинку не пустила, тож кавалери знову вирушили до озера. Тоді й трапилася аварія. Зрозумівши, що відбулося, чоловік викликав лікарів і правоохоронців.

Під час судового засідання водій повністю визнав свою провину.

Володимир-Волинським міським судом Волинської області винуватця дорожньо-транспортної пригоди засуджено до п’яти з половиною років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus