USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині судитимуть директора підприємства, який привласнив з бюджету сільради понад 700 тис.

2 Лютого 2021 12:40
Директора приватного підприємства на Волині судитимуть за привласнення понад 700 тисяч бюджетних гривень.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Волинська обласна прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення директором приватного підприємства службового підроблення, заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, а також в легалізації майна, одержаного злочинним шляхом ( ч.1 ст. 366, ч. ч. 3, 5 ст. 191, ч.1 ст. 209 КК України).

Слідство встановило, що у березні 2018 року Княгининівська сільська рада Луцького району уклала з підприємством договір про виконання робіт із будівництва міні-футбольного поля та площадок для занять спортом у Княгининку.

Згодом посадовець тричі складав та підписував акти приймання виконаних будівельних робіт із завідомо неправдивими відомостями щодо обсягів та вартості використаних будівельних матеріалів та виробів.

На підставі підроблених документів на рахунки підприємства були перераховані 723 тисячі гривень, відтак бюджету Луцької міської ради завдано матеріальної шкоди в особливо великому розмірі.

У подальшому директор підприємства, знаючи, що ці кошти одержані злочинним шляхом, легалізував майже 423 тисячі гривень, перерахувавши їх на визначені банківські рахунки.

Тепер за усі ці злочини чиновник відповідатиме перед судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus