USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині судитимуть мешканця Миколаєва за контрабанду зброї

20 Серпня 2018 17:31
Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 27-річним мешканцем міста Миколаєва контрабанди та незаконного поводження зі зброєю (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 201, ч. 1 ст. 263 КК України), інформує прес-служба установи.

На початку 2018 року чоловік, організував протиправну схему переміщення в Україну з території країн Євросоюзу макетів пістолетів "Glock 17", "Glock 19", "Glock 43", "Walter P99", "CZ 75" та інших.

Вносячи зворотні зміни у бойові зразки вогнепальної зброї, автомобілем зі спеціально обладнаним тайником він ввозив їх в Україну та реалізовував через мережу "Інтернет", пересилаючи зброю покупцям через відділення одного з поштових перевізників.

29 березня 2018 під час переміщення двох бойових пістолетів з Республіки Польща в Україну громадянина було затримано працівниками прокуратури Волині та Управління Служби безпеки України в області у пункті пропуску "Устилуг" Волинської митниці ДФС.

Наступного дня правоохоронними органами Республіки Польща в квартирі затриманого у місті Хелм вилучено ще 15 пістолетів.

Нині обвинувачений перебуває під вартою й невдовзі постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus