USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині судитимуть податківицю-хабарницю, яка підробляла документи

11 Вересня 2018 15:05
На Волині судитимуть податківицю, яка неодноразово підробляла документи та брала хабарі.

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вимагання та одержання неправомірної вигоди, зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення, вчинені головним державним інспектором відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та перенесення термінів сплати платежів управління погашення боргу ГУ ДФС України у Волинській області, повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

Неправомірними діями головного державного інспектора державі завдано збитків на понад 543 тис. грн.

Органом досудового розслідування в рамках кримінального провадження затриманій 26 жовтня 2017 року податківиці інкриміновано 8 епізодів одержання неправомірної вигоди у сумі 53 тис. грн. за списання із суб’єктів господарювання податкових зобов’язань та заборгованостей, 2 епізоди зловживання владою та службовим становищем та 32 епізоди внесення неправдивих відомостей до офіційних документів.

Посадовицю обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1,3 ст. 368, ч. 2 ст. 364 та ч. 1 ст. 366 КК України, й невдовзі вона постане перед судом, який і визначить їй міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 11 Вересня 2018 15:25
Вы хотите сказать, что наши налоговики и таможенники берут взятки!!!! Наши налоговики и наши таможенники???? Зачем им деньги, если у них есть все: квартиры, дома, машины и дачи??? Можете это обьяснить?? Может, вы еще станете лгать, что и наши копы, прокуроры, судьи тоже берут взятки??? Может и медиков, и педагогов сюда же приплетете??!! Никто вам, бессовестным, не поверит!! Зря стараетесь подмочить репутацию наших с вами коллег, друзей и знакомых. Потому что наши люди - никогда, слышите - никогда не берут лишнего.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus