USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Маневичах в аварії загинув пішохід

6 Грудня 2017 11:55
У понеділок, 4 грудня, у Маневичах автомобіль «Audi» здійснив наїзд на 52-річного пішохода. Внаслідок отриманих травм постраждалий помер на місці пригоди.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Автопригода трапилася ввечері на вулиці Луцькій. За кермом автомобіля «Audi» перебував 26-річний житель села Прилісне. Під час руху водій здійснив наїзд на пішохода, 52-річного мешканця району, який знаходився на проїжджій частині. Від отриманих травм потерпілий помер.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus