USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Волині тіла друзів-Героїв на колінах зустріли односельчани

7 Квітня 2015 18:33
Літак із тілами загиблих Героїв, серед яких двоє жителів Ківерцівського району – Андрій Карпюк і Дмитро Степанов, сьогодні о 12:45 приземлився на військовому аеродромі Луцька. Зустріли їх рідні, громадські активісти, представники влади, військовослужбовці.

У супроводі колони тіла хлопців доправили до рідних домівок. Дорога додому була встелена листям вічнозелених рослин: самшиту і туї. Зустрічали їх вигуками “Герої не вмирають!” односельці стоячи на колінах, - інформує сайт Ківерцівської РДА.

Андрій і Дмитро були добрими друзями. Разом у серпні 2014 року їх призвали до лав Збройних сил України. Несли службу у 80-їй бригаді, 3-му аеромобільному батальйоні. Захищали нашу державу у найзапекліших місцях бойових дій на сході, у тому числі брали участь у боях за термінали аеропорту Донецька.

Загинули хлопці 3 квітня під Авдіївкою. Обставини смерті з’ясовуються.

У 28-річного Дмитра залишилися дружина та 4-х річна донечка. 24-річний Андрій одружитися не встиг.

Поховають Андрія Карпюка та Дмитра Степанова завтра, 8 квітня, у селі Суськ. Прощання з Героями відбудеться о 13 годині у храмі Різдва Пресвятої Богородиці села Суськ.

Тим самим літаком у Луцьк доставили і тіло третього загиблого бійця, лучанина, капітана Чучаліна Юрія Андрійовича, який народився 27 лютого 1964 року у місті Чирчик Ташкентської області (Узбекистан).

Зокрема, відспівування Юрія Чучаліна відбудеться 8 квітня о 12:00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору, о 12:45 — громадянська панахида на Театральному майдані міста. Поховають Героя у селі Усичі Луцького району.

Завтра у Луцьку оголошено День жалоби.

Тіло четвертого загиблого бійця повезли у Рівне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus