USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині церкви об'єднались заради допомоги армії

6 Травня 2014 09:54
Церкви Київського та Московського патріархату об'єднались заради допомоги армії.

Так, за почином духовенства Ковеля по всіх храмах міста Київського патріархату та Московського патріархату проходив збір коштів для допомоги армії. Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Всього зібрано 24 000 гривень. За них придбали 336 матраців (і цього теж, виявляється, бракує нашому війську).

2 травня декан протоієрей Анатолій Александрук спільно з головою райради Ігорем Верчуком та представниками УПЦ (МП) передали цю благодійну допомогу 51-й окремій механізованій бригаді Володимира-Волинського, підрозділи якої дислокуються на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Така поміч, зі слів отця Анатолія, не тільки згуртовує український народ, а й Церкви приводить до примирення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 6 Травня 2014 10:05
Ніфонт мовчить ,як води в рот набрав.
люди до лучани Показати IP 6 Травня 2014 12:49
І правильно робить що мовчить. В мирний час допомога армії - вкладення в оборону країни, а в теперішній час, час громадянської війни, ці збори - проплата за майбутні та теперішні смерті як військових, яких кидають на вбивство українців, так і тих хто намагається захистити свою маленьку батьківщину від реального фашизму (Одеса це довела на всі 100%). Єдине що шкода хлопців яких хунта повиганяла в поле без засобів до існування і там "маринує". Але ж і з іншої сторони СМСки які відправляли до них не дійшли, то і ці гроші навряд чи дійдуть.
Вільна Волинь до лучани Показати IP 7 Травня 2014 09:24
А ви слідкуєте за життям Волинської єпархії УПЦ? Якби слідкували, то обов'язково читали б цю статтю http://orthodoxy.org.ua/data/luck-yuvileyniy-festival-volinskiy-blagovist-zbiratime-koshti-na-dopomogu-viyskovim-ta Зветься вона ось так, якщо вам буде лінь переходити за посиланням: Ювілейний фестиваль «Волинський благовіст» збиратиме кошти на допомогу військовим та постраждалим на Майдані Тому, спочатку дивіться, а потім говоріть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus