USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині цьогоріч розшукували майже 80 дітей

23 Жовтня 2016 10:53
З початку року волинська поліція зафіксувала 77 повідомлень про зникнення неповнолітніх.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига під час наради щодо профілактики правопорушень 21 жовтня, – передає Волинський інформаційний портал.

Спочатку Петро Шпига подякував громаді села Залісся Камінь-Каширського району, яка допомогла розшукати зниклу 10-річну дитину. Утім, на його переконання, зазвичай місцеві громади Волині не дуже активно беруться допомагати поліції у пошуку дітей.

«Отримали 77 повідомлень про зникнення дітей, які потім були знайдені без активної участі місцевих громад. Це потребувало значних людських та матеріальних ресурсів. До пошуку дітей долучали великі сили поліції і Нацгвардії», – сказав Шпига.

Він також наголосив на тому, що відповідні служби повинні вживати більше заходів унеможливлення потрапляння дитини у злочинне середовище. Адже саме ці діти найчастіше зникають з сімей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus