USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині циркачі безкоштовно розважили дітей із зони АТО

11 Липня 2014 16:50
Групу дітей переселенців із Маріуполя безкоштовно розважили в приїжджому цирку на Волині. Відбулося це за ініціативи нововолинських громадських активістів, - повідомляє «Нововолинськ діловий».

«Керівництво цирку поставилося до нашого прохання з розумінням. Ми пояснили, що з нами діти переселенців зі Сходу, які були змушені втікати із зони бойових дій, аби не загинути», - розповіли Андрій Рязанов, Михайло Кусюк та Олександр Дричик.

Після цього до нас вийшли клоуни і провели до цирку. Дітей вразила така увага і турбота. Дякуємо усім учасникам розважальної програми. Отака звичайна людяність, доброта і розуміння – це те, чого сьогодні особливо бракує в тилу. Нехай адміністрація і втратила на квитках 1000 гривень, але вона здобула набагато більше – щиру дитячу вдячність і нашу повагу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus