USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Визначили єдиний телефон, на який можуть дзвонити біженці зі Сходу

7 Липня 2014 11:17
Переселенці зі Сходу з приводу усіх питань, які можуть виникнути щодо розселення, фінансування та загалом підтримки біженців, наразі можуть телефонувати на єдиний номер «101». Про це повідомили у прес-службі ДСНС в області.

Так, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський прокоментував: «Ми повинні максимально спростити процедуру отримання будь-якої інформації для людей, які хочутьпереміститися із небезпечної зони до інших регіонів України і для цього існує відомий всім телефонний номер «101» для отримання допомоги та інші анонсовані телефони оперативного штабу (044)247-30-02 та (044)247-32-91».

Таким чином, з його слів, багатоканальні телефонні лінії оперативно-диспетчерської служби будуть приймати дзвінки як зі стаціонарних, так і з мобільних телефонів та для координації дій з´єднувати громадян з оперативним штабом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жирабес Показати IP 17 Березня 2022 04:33
Чертовски жаркой ночью, поганая комната в поганий части поганого города! Я смотрю на богиню она говорит что хочеться меня . Я не собираюсь гадать из за чего мне вдруг так повезло. Спустя три часа бошка розламивается и я понимаю что Голди мертва ,она убита .Черт возьми Голди кто ти и кто мог зделать твоей смерти? Мусора - они уже едут ,хотя кроме меня и убийци никто не знает что совершено убивство .Кто то хорошого заплатил что би меня подставить .Но Я не собираюсь играть в тихую ,Я буду играть по своим правилам .Я Все вспоминал что мне расказал тот полицейский ,я так завелся из за того что он сделать с Люсиль что решил с етим сукиним сином не трапиться ! Он молчал пока не увидел отрубленние куски своего тела и ад показался ему раем!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus