USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у юнака з інтернату хотіли відібрати житло

9 Грудня 2013 13:52
Прокуратура відстояла право власності на житло для юнака з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.
Так, Володимир-Волинський міжрайонний прокурор у суді відстояв право власності на житлову квартиру для юнака, який виріс у інтернатному закладі.
Ще у 1993 році, коли хлопцеві було 2 роки, його батьків позбавили батьківських прав, а його та двох його сестричок влаштовано на виховання у інтернати.
Згідно з рішенням виконавчого комітету сільської ради, за неповнолітніми дітьми було закріплено частину житла в селі Заріччя Володимир-Волинського району.

Між тим, з досягненням повноліття, зареєструвати право власності на житло юнаку не вдалось, оскільки свідоцтво про право власності на нерухоме майно сільська рада не видавала.
Відтак, задля захисту житлових прав хлопця, сестри якого відмовилися від своєї частки житла на його користь, Володимир-Волинський міжрайонний прокурор звернувся із позовом до суду.
Рішенням Володимир-Волинського міського суду позовну заяву прокурора задовольнили.
За юнаком визнано право власності на житло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ну ну Показати IP 9 Грудня 2013 16:30
Добрий дядько прокурор. Як би не він, то - отримав би квартиру. в місті.
Тетяна до Ну ну Показати IP 9 Грудня 2013 16:54
Так, років через 30...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus