USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині у родини з чотирма дітьми вщент згорів будинок. Потрібна допомога

16 Грудня 2022 19:25
У селі Новосілки Володимирської громади 30 листопада близько 16 години сталася пожежа в одному з житлових будинків. На щастя, ніхто з шести мешканців не постраждав, проте дім згорів повністю. Сім’я, яка жила в ньому з чотирма дітьми, просить про допомогу.

Як інформує БУГ, мама господині дому Ольга Зінкевич повідомила деталі пожежі.

В останній день осені, коли дорослі були на роботі, а діти в садочку та школі, з незрозумілих причин зайнявся будинок. Це помітила донька, яка поверталася зі школи та побачила високе полум’я.

Під час пожежі згоріло все – одяг, документи, меблі. Будинок наразі перебуває в аварійному стані, можуть обвалитися стіни.
Сім’ї Каліновських довелося підселитися до оселі матері та сестри жінки. Два тижні в невеликому будинку поміщалися 14 людей. Нещодавно їм надали можливість на певний термін переселитися у будинок в цьому ж селі, що пустував. Його погорільцям пропонують викупити за 7 000 тисяч доларів.

Чоловік та жінка працюють, проте, крім відкладання коштів на нове житло, їм потрібно дбати про чотирьох дітей. Тому зробити це швидко не вдасться, оскільки згоріли всі речі.

Усі охочі допомогти родичі можуть переказати кошти за реквізитами: Картка ПриватБанку: 4731 2191 2281 9331 – Іванова Наталія (сестра постраждалої).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus