USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині у трьох ДТП травмувалося 6 осіб

27 Листопада 2023 11:45
Протягом вихідних на Волині трапилось три дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими. В аваріях травмувалося шестеро осіб.

Про це інформує поліція Волині.

У суботу близько 9 ранку неподалік села Мокрець Ковельського район 37-річна водійка Toyota не врахувала дорожньої обстановки та безпечної швидкості руху, внаслідок чого з’їхала в кювет і перевернулася.

У аварії травмувалися три пасажирки транспортного засобу – 59, 53 та 33 років. Усіх їх госпіталізували.
Цього ж дня ввечері поблизу села Радовичі, що на Володимирщині, 20-річний керманич ВАЗ наїхав на пішохода, який йшов в попутному напрямку скраю проїжджої частини дороги. Чоловік нині перебуває у лікарні.

У неділю, 26 листопада, близько 22 години, у селі Верба 45-річний водій Mazda зіткнувся із вантажівкою DAF. Він та 41-річна пасажирка легковика отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували до відділення реанімації. Автомобілі з місця події вилучили.
За усіма трьома фактами ДТП слідчі внесли відомості до ЄРДР за ст. 286 Кримінального кодексу України. Усі обставини аварій з’ясують в рамках розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus