USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині у вагоні під рудою знайшли партію цигарок з GPS

5 Липня 2020 14:19
Перемістити підакцизний товар спритники намагалися через залізничний пункт пропуску «Володимир-Волинський».

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Однак наряд здійснив ретельну перевірку вагонного складу та виявив під рудою, за допомогою металевого щупа, чималу кількість контрабандних сигарет.

Цікавим було те, що контрабандисти для швидкого пошуку своєї контрабанди у середину поклали GPS-трекер, за допомогою якого ділки планували швидко віднайти свій товар. Адже у поїзді було близько 45 вагонів.
Загалом з руди дістали понад 6 тисяч пачок цигарок, що встановленим порядком вилучено представниками митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
dlok975 Показати IP 25 Серпня 2020 13:21
все таки какой народ изобретательный, я тут https://wust.in.ua/ustanovka-gps-trekerakiev поинтересовался для чего нужны эти устройства, так мне сказали, что в основном их используют для отслеживания транспорта и грузов, улучшения логистики, безопасности и т.д. А тут для контрабанды приспособили, их бы мозги да для благих целей...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus