USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині уродженець Львівщини обікрав будинок на 120 тисяч

28 Липня 2022 20:42
На Волині судили уродженця Львівщини, який обікрав будинок на майже 120 тисяч гривень. Крадію призначили два роки умовного покарання.

Відповідний вирок ухвалив Іваничівський районний суд.

Крадіжка трапилася 15 листопада минулого року. Уродженець міста Дрогобича, що на Львівщині, проник у будинок, де пошкодив замок шафи та вкрав 40 тисяч 400 гривень і 3 тисячі доларів. Сума збитків – 118 тисяч 730 гривень.

У суді крадій визнав вину. Натомість потерпіла вказала, що єдина вимога до обвинуваченого – відшкодування збитків. Вона просила стягнути з нього 106 тисяч 730 гривень матеріальної шкоди з урахуванням повернутого та 10 тисяч гривень матеріальних збитків. А також просила призначити крадію реальну міру покарання.

Однак суд вирішив обмежитися умовним покаранням, замінивши реальний термін на три роки двома роками умовного. Також суд задовольнив цивільні позови потерпілої про стягнення матеріальної та моральної шкоди.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus