USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині створили робочу групу, аби боротися з нелегальними перевізниками

5 Лютого 2019 15:07
В області діятиме міжвідомча робоча група, що займатиметься боротьбою з нелегальними перевезеннями.

Про утворення обласної робочої групи з питань функціонування ринку пасажирських автомобільних перевезень йдеться у розпорядженні голови волинської ОДА від 1 лютого.

Групу створили, враховуючи лист Міністерства інфраструктури України від 04 січня 2019 року № 25/192-19 про План заходів щодо боротьби з нелегальними перевезеннями, затверджений Міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном 20 грудня 2018 року, з метою забезпечення легальних пасажирських перевезень.

Основними її завданнями будуть:

1) узгодження спільних дій, спрямованих на боротьбу з нелегальними перевезеннями автомобільним транспортом;

2) координація проведення рейдових перевірок на предмет виявлення здійснення нелегальних перевезень, у тому числі й під виглядом нерегулярних пасажирських перевезень;

3) формування місць проведення рейдових перевірок на предмет виявлення здійснення нелегальних перевезень, у тому числі й під виглядом нерегулярних пасажирських перевезень.

До складу групи увійшли: заступник голови ОДА Валентин Цьось(голова робочої групи), начальник управління транспорту та інфраструктури ОДА Наталія Остапкович (заступник голови робочої групи), начальник відділу інфраструктури управління транспорту та інфраструктури ОДА Віталій Чернець (секретар групи), начальник управління патрульної поліції у Волинській області департаменту патрульної поліції Національної поліції України Олександр Вовченко, головний державний ревізор – інспектор Державної фіскальної служби України в області Артур Головійчук, член громадської організації «Координаційний центр громадського транспорту» Олег Колеснік, начальник управління Укртрансбезпеки в області Віталій Конончук, співробітник управління Служби безпеки України в області Андрій Кореневський (за згодою), заступник начальника служби з експлуатаційного утримання автомобільних доріг Служби автомобільних доріг в області Юрій Ришкевич (за згодою), головний спеціаліст – юрисконсульт відділу нормативно-правової роботи юридичного управління апарату облдержадміністрації Олександр Ралець, головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці в області Валентина Солодуха, керівник Волинського обласного відділення громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» Ігор Семеніхін, головний експерт юридичного сектору Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Андрій Степанюк, член громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» Михайло Яцишин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 5 Лютого 2019 15:31
Це все вище перераховане за що зарплату отримують ??? Хай займаються сво`iми прямими обовязками . а на це е транспортники
Борець Показати IP 5 Лютого 2019 15:46
А чому не включили у склад робочої групи представника ПрАТ " Волинське обласне підприємство автобусних станцій" ? Чи їхня думка не потрібна?
Для борця Показати IP 18 Березня 2019 11:47
Краще наведіть порядок у себе під носом, а то розвели на території АС-1 розсадник нелегалів. Навіть встановили тариф на заїзд 100-120 грв.для таких машин. а вже потім просіться в групу порядок наводити. Кожен день на вашій території стоять переобладнані машини і забиВрають пасажира з платформи, а ви разом з транспортною інспекцією цього не бачите.Віртуально , ане в себе під носом порядок наводити краще і спокійніше,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus