USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині в ДТП травмовано троє пішоходів

13 Січня 2015 13:03
Троє пішоходів травмовано в дорожньо-транспортних пригодах. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

10 січня о 1:25 у чергову частину надійшло повідомлення від невідомої особи про ДТП у селі Видричі Камінь-Каширського району. Під час оформлення працівниками Державтоінспекції цієї дорожньо-транспортної пригоди встановлено, що 26-річний мешканецьь села Теклине Камінь-Каширськогорайону, керуючи автомобілем «Мітцубісі-галант», допустив наїзд на 32-річного пішохода, жителя села Видричі Камінь-Каширського району. Внаслідок аварії пішохід отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Камінь-Каширську центральну районну лікарню.

Автопригода, в якій постраждав пішохід, відбулася 11 січня, близько 6-ї години ранку, у Луцьку. Жінка-пішохід, не впевнившись у відсутності небезпеки, переходила дорогу поза пішохідним переходом і потрапила під колеса автомобіля «Део Ланос», що рухався вулицею Данила Галицького. Внаслідок ДТП 28-річна мешканка села Хороше Луганської області отримала тілесні ушкодження, госпіталізована у Луцьку міську клінічну лікарню.

Рух узбіччям проїзної частини у темну пору доби закінчився для пішохода госпіталізацією. 12 січня близько 21-ї години в селі Ольганівка Рожищенського району водій автомобіля «М-412», скоїв наїзд на пішохода, яка рухалася правим узбіччям у попутному напрямку. Внаслідок автопригоди 18-річна жителька Луцька, отримала тілесні ушкодження, госпіталізована у Рожищенську центральну районну лікарню.

За фактами ДТП ведеться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мисько Показати IP 13 Січня 2015 17:07
чому не написали про сьогоднішню аварію яка сталася на вул.володимирській, де тролейбус зіткнувся з вантажівкою яка везла дрова.
Андрій до Мисько Показати IP 13 Січня 2015 21:11
теж бачив цю ДТП, але чомусь ВН про це мовчать, значить щось там нечисте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus