USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині в ДТП загинув велосипедист, водій втік. ОНОВЛЕНО

28 Березня 2016 15:50
Автомобіль «Chevrolet» збив 51-річного попутного велосипедиста. ДТП трапилася у Маневичах. Постраждалий чоловік того ж дня помер у райлікарні. Винуватцю аварії загрожує до 8 років позбавлення волі, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

26 березня о 7 годині ранку до чергової частини Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці Незалежності в селищі Маневичі сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій з місця ДТП втік. Велосипедиста госпіталізували в центральну райлікарню. У нього медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму. Близько 11 години, внаслідок отриманих травм, чоловік помер.

Правоохоронці оперативно встановили особу водія транспортного засобів його доправили до Маневицького відділу поліції. Автомобіль оглянули й зафіксували механічні пошкодження.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, за кермом автомобіля перебував син місцевого бізнесмена, власника магазину «Смак». Зі слів свідків, юнак зупинився після того, як вчинив наїзд. Проте побачивши, що стан чоловіка – важкий, він сів у авто та поїхав з місця пригоди. До обіду того ж дня він перебував вдома, не пускаючи до себе правоохоронців.

Відповідно до інформації джерела, винуватець ДТП навчався на «прокурорському факультеті в одному з ВУЗів». Загиблого чоловіка звали Володимир.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
бе Показати IP 28 Березня 2016 15:54
думаю водій відкупиться
маневичі Показати IP 28 Березня 2016 16:23
машина не дешева! тож водій правий і нічого не порушував! -відкупиться
Євген Показати IP 28 Березня 2016 17:35
ще й як відкупиться, з малечку на всьому готовому, почував себе як "царь", вже " таточко 3 рази його відмазував, і зараз відмаже...а в убитого залишилась дружина і дочка інвалід...
Ніка до Євген Показати IP 28 Березня 2016 19:18
Його життя накаже. Шкода що в Україні не німецькі закони! Тут права забрали б і штраф і тюрма якщо не оправдали б. Права робила на Україні не навчили нічого, шарашкіна контора автошкола, а в німеччині вчилася довго, було важко, поки не вивчила все що мала до екзаменів не пускали і так має бути всюди. Ато купив права а їзджу як бик безголовий... Шкода сімю загиблого...
Маневичі Показати IP 28 Березня 2016 19:08
Цей "синок" тверезий за кермо не сідає.По перше він був п'яний,по друге в цей же день вечері він спокійно продовжив бухати в барі "Лотос" .Побачим як тато буде витягувати синочка.......
11 Показати IP 28 Березня 2016 20:07
Зелепок бухий!!!
Анонім Показати IP 28 Березня 2016 22:49
п,яне бидло.яке треба посадити.А разом з ним його батьків.які виростили такого покидька.
Сергій Показати IP 16 Квітня 2016 09:43
Свідки також казали, що велосипедист їхав з точки, це також може бути однією з причин ДТП.
Алінка Показати IP 16 Квітня 2016 10:36
Да-да, він до Шуміків їздив в Маяк по спиртне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus