USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У виборчих дільницях на Волині вже бронюють місця «для своїх»

15 Квітня 2014 22:15
В окружних виборчих дільницях Волині є підставні люди, які тримають місця для «своїх». Найближчим часом, прогнозують громадські активісти, в ОВК будуть чималі ротації.

Таку інформацію озвучив регіональний представник громадської мережі ОПОРА в області Михайло Шелеп під час прес-конференції у «Волинь Медіа» сьогодні, 15-го квітня.

Нагадаємо, на Волині створено 5 окружних виборчих комісій. Відповідне рішення прийняла ЦВК на своєму засіданні 14 квітня 2014 року відповідно до Постанови № 268 «Про утворення окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року».

ЧИТАТИ ЩЕ: СКЛАД ОКРУЖНИХ ВИБОРЧИХ КОМІСІЙ НА ВОЛИНІ

«Вже зараз ми маємо таку інформацію, що є люди, які призначені членами ОВК, однак, на це вони не давали свою згоду. Є і такі, хто з іншої місцевості, зокрема маємо інформацію про мешканця з міста Червоноград, Львівської області», - каже Михайло Шелеп.

Зважаючи на досвід із попередніх виборчих процесів, громадський активіст вважає, що це таке собі бронювання місця для кандидата, щоб потім замінити на потрібну особу.

Михайло Шелеп прогнозує, що склад ОВК буде змінений, щонайменше, на 30%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВОНО Показати IP 16 Квітня 2014 05:58
реально рулить БЮТ ось вони і призначають своїх щоб правильно рахували, коротше - нічого нового на виборах. все та ж брехня та маніпуляції плебсом
Михайло Показати IP 16 Квітня 2014 08:46
Закривайте свій "Центр політичного онані..му" і йдіть працювати або хахищати державу!!!
У-ух! Показати IP 16 Квітня 2014 09:40
Технології з виключенням підставних і включенням "своїх" будуть при формуванні Дільничних комісій,адже підрахунок ведеться саме там.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus