USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вагітна дев’ятикласниця вкрала в жінки телефон поблизу аптеки

4 Жовтня 2021 08:00
На Волині судили дев’ятикласницю, яка будучи вагітною вкрала у жінки мобільний телефон поблизу аптеки у Горохові.

Горохівський районний суд призначив неповнолітній покарання у виді штрафу.

Злочин трапився 14 лютого минулого року поблизу аптеки «Подорожник» на вулиці Шевченка. Учениця дев’ятого класу ЗОШ І-ІІ ступеня села Сільце здійснила крадіжку мобільного телефону Prestigio MUZE 7 з жіночої сумки, що була прикріплена до інвалідного візка. Своїми діями школярка спричинила потерплій збитків на 1266 гривень.

У суді неповнолітня повністю визнала свою вину. Просила призначити їй штраф, оскільки має можливість його оплатити. Потерпіла у своїй заяві вказала, що претензій до обвинуваченої не має, а щодо призначення покарання покладається на думку суду.

Обираючи міру покарання, суд врахував, що обвинувачена неповнолітня, вчинила кримінальне правопорушення у стані вагітності, а зараз має на утриманні малолітню дитину. Відтак неповнолітній призначили покарання 850 гривень штрафу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus