USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині зруйнували пам’ятник воїнам-афганцям

18 Травня 2016 18:32




        • Невідомі зруйнували пам’ятник «Дзвін скорботи» на меморіалі учасникам війни в Афганістані у Камені-Каширському. Поліцейські встановлюють осіб, котрі можуть бути причетні до скоєння цього правопорушення, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

          Учора, 17 травня, до чергової частини Камінь-Каширського відділу поліції надійшла заява від представників районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану про те, що в квітні цього року на вулиці Шевченка на меморіалі учасникам війни в Афганістані невідомі особи умисно зруйнували пам’ятник «Дзвін скорботи».

          Під час огляду місця події поліцейські виявили, що зловмисники не тільки зруйнували пам’ятник, а й викрали дзвін, виготовлений із бронзи. Правоохоронці під час оперативно-розшукових заходів виявили й вилучили дзвін на місцевому пункті прийому брухту. Проте, перед тим як здати його на металобрухт, зловмисники порізали дзвін на частини.

          Правоохоронці Камінь-Каширського відділу поліції встановлюють осіб, котрі можуть бути причетними до скоєння вандалізму. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 3 статті 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
полюх Показати IP 18 Травня 2016 19:17
А бовдур.який приймає лом прямо не знав і не зрозумів .що це дзвін і звідки він -камінь просто мегаполіс...злодй на злодієві і злодієм поганяє
Анонім Показати IP 19 Травня 2016 07:26
Дибі...ли
знайти Показати IP 19 Травня 2016 08:13
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus