USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Волині відбувся етап кубка України з мотокросу

7 Липня 2016 10:42
Понад 50 мотокросменів змагались на заміській трасі в урочищі Люблинець під Ковелем в рамках турніру пам'яті колишнього голови федерації мотоспорту Волині В'ячеслава Шишука та зонального етапу кубка України (Західний регіон).

Ковельську трасу називають однією з найскладніших в Україні. Та для вихованця місцевої школи мотокросу Юрія Наумчика секретів тут немає. Знання місцевості, досвід та спортивна майстерність — складові успіху Юрія серед гонщиків на мотоциклах з об'ємом двигуна 500 кубічних сантиметрів та рідинним охолодженням, - йдеться у сюжеті "ТЦ Ковель".



“Люблю виступати на своїй домашній трасі: багато знайомих, друзів приходить. Завжди дуже добре готуюсь до таких змагань”, - каже переможець зонального етапу Кубка України з мотокросу Юрій Наумчик.

Перемогу в такому ж класі мотоциклів, але з повітряним охолодженням двигуна, святкував ще один вихованець ковельської школи мотокросу — Володимир Яцюк. На змаганнях він представляв команду “Екстрім” з Хуста. А от 14-річний Владислав Красников з Ужгорода стартував на ковельській трасі вперше. Однак, це не завадило хлопцеві перемогти серед гонщиків на мотоциклах з робочим об'ємом двигуна 85 кубічних сантиметрів.

“Траса цікава, складна, тому що тут пісок. Дуже багато трамплінів. Саме завдяки вдалим стрибкам я і переміг сьогодні. Я б хотів, звісно, продовжити перемагати і вийти на європейський рівень майстерності...”, - говорить переможець зонального етапу Кубка України з мотокросу Владислав Красников.

Варто відзначити масовість змагань саме в сегменті легкомоторних мотоциклів. Серед переможців зонального етапу Кубка України значаться також Денис Качур з Косіва, Назар Парницький з Радивилова та Євген Петраков з міста Городок Львівської області.

“Організатори чудово підготували мотоциклетну трасу. А відзначити можна якраз і молодих гонщиків — це і Владисла Красников, і Назар Парницький. Хлопці демонструють добру майстерність Головне — що такої кількості учасників саме в класах 65 та 85 кубічних сантиметрів не було. А більш досвідчені лише підкреслили свій клас — це і Наумчик, і Мартиненко, Крук. Ви бачите, і вболівальників сьогодні вистачає. В Ковелі завжди вболівають за цей мужній вид спорту...”, - каже суддя-інформатор змагань В'ячеслав Крижанівський.

Загалом учасниками змагань були понад 50 мотокросменів, які представляли команди та міста Західної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus