USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відбувся фестиваль недільних шкіл

28 Липня 2015 08:00
2-ий фестиваль недільних шкіл під назвою “Діти, які знають Бога” відбувся з нагоди вшанування пам‘яті хрестителя Русі Володимира Великого у Володимир-Волинському соборі Різдва Христового. Про це повідомляє Буг.

Діти з Іваничівського, Локачинського, Володимир-Волинського районів і з Луцька приїхали показати свої таланти, познайомитись один з одним, зрівняти рівень підготовки інших учасників та просто відпочити на екскурсіях по місту.

Спочатку відбулось богослужіння, після якого всіх охочих та учасників запросили до актового залу.


Як сказав отець Ігор : “Діти в більшій мірі виступали один перед одним, аніж перед гостями”.

Їм надали можливість представити свою школу як хоровим співом, так і одноосібно, також діти читали вірші та показували патріотичні малюнки. В основному, вони стосувались проблеми війни на сході України, адже діти дуже хвилюються за наших земляків, за ситуацію в країні в цілому та пропускають усе через серце набагато сильніше, ніж дорослі.

Всього приїхало 140 дітей, і кожного журі нагородили дипломом і пам‘ятними подарунками за участь у фестивалі. Кожну недільну школу візначили у певних номінаціях. Недільна школа Різдва Христового здобула нагороду за костюми.

Також приїхали і гості з області. Завітали на дійство отець Михайло, обласний декан, отець Петро з Волинської Богословської академії та матушка Майя – кращий учитель року у дисциплінах християнського спрямування.

Отець Євген подякував усім священникам за дану змогу проведення такого фестивалю у Володимирі-Волинському, адже це чудовий захід, який об‘єднує дітей, дає можливість їм побувати у нашому місті, познайомитись один з одним і з нашими краєвидами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus