USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ковелі - перший фестиваль недільних шкіл. Фото

14 Червня 2010 09:53
Із благословення єпископа Володимир-Волинського і Ковельського Никодима та за сприяння благочинного православних храмів Ковеля протоієрея Володимира Ровінського поряд із Вербським монастирем відбувся дитячий фестиваль «Острів Православ’я».

Про це повідомляє прес-служба Володимир-Волинської єпархії УПЦ.

Понад 200 кращих учнів недільних десяти недільних шкіл та їхніх 30 викладачів організували пізнавальні конкурси, вікторини та естафети, які в ігровій формі знайомили дітей із історією Ковеля та його духовними традиціями.

Вихованці недільних шкіл побували у «Райському містечку», на вуличках якого вони працювали в академіях мистецтв, слов’янської мови, лісовій математичній школі. Збирали тут віче «Рідне місто моє» на «Поліському майдані», бігали до «Джерела мудрості», розважалися на «Площі спортивній» та «Ігровій». А також брали участь у православному бліц-турнірі на «Ведмежій митниці».

За здобуті перемоги хлопчики та дівчатка отримали фішки, які обміняли на гілочки верби. Адже перша частина свята завершилась насадженням пам’ятної вербової алеї вздовж берега острова.

Кожен учасник фестивалю висловлював своє бажання всім дітям і людям на землі. Діти випускали у небо разом зі своїми побажаннями кольорові повітряні кульки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
батюшка Показати IP 14 Червня 2010 10:32
Цікаво, хто вчить Московський патріархат піаритися? Дуже вже у них це правильно виходить - КП, вчіться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus