USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відбувся турнір зі швидких шахів

2 Січня 2018 08:00
Вперше у Камені-Каширському відбувся шаховий турнір, результати гри в якому кожного гравця враховуються у визначенні його рейтингу серед інших шахістів регіону.

Це був відкритий Фестиваль міста з шахів «Зимовий Кубок Каменя-Каширського 2017», котрийо рганізував та провів Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх», повідомляє Район. Камінь-Каширський.

Участь у ньому взяли шахісти з різних районів області. А саме з Камінь-Каширського, Ковельського, Любомльського, Старовижівського, Володимир-Волинського... Загалом на Фестивалі змагалося 42 шахісти.

Фестиваль проводився за швейцарською системою згідно діючих правил гри у швидкі шахи. Змагалися у шаховій майстерності чоловіки, жінки та юнаки.

Головним суддею була спеціально запрошена суддя першої категорії Олена Черняк.

А переможцями у цих шахових змаганнях стали Валентин Янюк з Ковеля, Антоніна Самолюк з Любомля, та Андрій Дячук з Володимира-Волинського. Вони посіли перші місця у своїх категоріях.

Ці шахісти, а також ті гравці, що посіли другі та треті місця, були нагороджені дипломами, кубками та грошовими винагородами.

Зі слів директора Камінь-Каширського центру фізичного здоров'я населення «Спрот для всіх» Сергія Панасюка, участь у фестивалі такого рівня для багатьох була важливою. «Взагалі у Камені-Каширському вже проходить традиційний щорічний обласний фестиваль з шахів «ВОЛИНЬ-ПІВНІЧ». І започаткований Фестиваль буде також традиційним», - наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus