USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині відкрили дитячий центр. Фото

5 Січня 2024 17:29
Новий простір для дітей у Благодатному – це спільна справа працівників Карітасу, волонтерів, дітей та місцевої влади. Карітас Волинь підписав меморандум із Палацом культури Нововолинська, закупив матеріали та меблі, а працівники та волонтери разом з дітьми реставрували гарний зал для дозвілля, спілкування та навчання.

Директор Карітас Волинь о. Володимир Кметь освятив новий дитячий центр Карітасу, а працівники фонду разом з дітьми та волонтерами підготували смаколики для благодійного ярмарку і назбирали майже 2 тисячі гривень для обладнання для простору.

Соціальна працівниця Карітас Волинь Наталія Купровська розповіла, що дитячий простір діє вже декілька років, але дітей стало набагато більше: приїхали з інших міст через війну. Більш як 50 дітей мріяли про новий великий зал.

Читати ще: У Рожищенській громаді вразливі сім’ї з дітьми отримали благодійну допомогу

«Ми помітили, що більше не вміщаємось у нашому молодіжному просторі The HUB, і з місцевою владою вирішили, що зможемо разом використовувати велике приміщення у будинку культури. Мої друзі з Америки – родина Джері Форні – підтримала проєкт, і ми разом замінили вікна, погіпсували і пофарбували стіни, облаштували підлогу та купили меблі. Тепер це і камерний зал для громади, і дитячий простір Карітасу», – розповідає менеджер з комунікацій Олександр Топорівський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus