USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині відкрили новий храм

30 Вересня 2018 18:46
З козацьким «салютом» та кулішем: у селищі Маневичі на Волині відкрили український храм УПЦ КП «Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії», інформує Перший.

30 вересня у стінах нової церкви зібралися маневичани, жителі району та навіть гості з Ізраїлю. Зі щирою молитвою на свято приїхали священики з Рівненщини, Любешівського, Камінь-Каширського, Ківерцівського, Ковельського, Локачинського районів та з Колок.

Спочатку службу провели у старому маленькому дерев’яному храмі, а потім святковою ходою разом із прихожанами зайшли до нового.

Особливістю цієї церкви є центральна люстра, на якій між лампочками зображений герб України. Після спільної молитви священики освятили стіни храму.

Далі на гостей чекали шашлик, куліш, солодощі, а також справжнісінькі козаки, які зауважили, що ще з давніх-давен для них була важливою церква, тому стрільбою з гармати вони привітали прихожан.

До слова, на території церкви облаштували ще й невеличкий дитячий майданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІТЯ Показати IP 1 Жовтня 2018 10:02
Храм це добре.А школи,ДНЗ.ПТУ, і тому подібні заклади.Скоро доживемся що токарів та вчителів не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus